Rojstni dnevi

Praznujte svoj ROJSTNI DAN skupaj z vašimi prijatelji!

sliderd2018-01

Vsak otrok si želi, da bi bilo praznovanje rojstnega dne nekaj posebnega, nekaj novega.

Da bi bila zabava vašega otroka še boljša kot tista lanska, vam pri tem priskočimo na pomoč mi.

V Športnem društvu SU vam nudimo celotno organizacijo in izvedbo rojstnodnevnih zabav.

Odmislite skrbi okoli praznovanja, ki ga pripravljate za svojeotroka. Zaupajte nam in dolgoletnim izkušnjam.

Potrudili se bomo, da bodo otroci odšli s praznovanja navdušeni, veseli in zadovoljni.

ŠPORTNI                                                                                                                                                                                                                                                                             Edinstvena in nepozabna športna zabava.
Pripravimo vam zabavo v športni dvorani, kjer se bomo igrali raznovrstne športne in elementarne igre, igre z žogo, premagovali poligone, iskali zaklad in spoznavali športne igre. Aktivnosti prilagodimo starosti otrok.
Od 4 leta dalje.

USTVARJALNI                                                                                                                                                                                                                                                              Ustvarjalni rojstni dan je pri otrocih prava poslastica.
Program ustvarjanja prilagodimo glede na interese otroka in letni čas.Ustvarjamo lahko tudi s čopiči, izdelamo posodico za barvice, štampiljke, iz kartona ali papirja pa naredimo razne živali. Aktivnosti prilagodimo starosti otrok. Od 5 leta dalje.

Paket vključuje:

• do 10 otrok
  • Vodeno animacijo s športno ali ustvarjalno vsebino z najmanj dvema animatorjema, 1uro 30 minut
  • 30 minut pogostitev (topli sendvič in pijača)
  • Vse za pogostitev (pribor, krožniki, serveti,…)
  • Pijača za vse udeležence
  • Izdelava vabil za zabavo
  • Darilo za slavljenca
  • Fotografiranje in pošiljanje slik po mailu
  • Torto lahko prinesete, mi pa poskrbimo a pribor in krožnike)
  • Cena 120 €, (vsak nadaljnji dotrok 5 €, poslikava obraza 20 €.

Plačilo

Ob rezervaciji termina boste prejeli račun na vaš email naslov, ki ga poravnate najkasneje 5 dni pred praznovanjem.

Odpoved je možna po telefonu, vsaj 5 dni pred praznovanjem.

Za rezervacijo točnega datuma in ure izpolnite obrazec, ali za dodatne informacije pišite na naš mail info@sportnodrustvo-su.si ali nas pokličite na številko 040 292 922.

Termini športnega rojstnega dne:

Petek: 17:00-19:00                                                                                                                                                                                                                                      Sobota in nedelja:
10:00 – 12:00
13:00 – 15:00
16:00 -18:00                                                                                                                                                                                                                                                                           Če si želite praznovanje ob drugi uri, se o tem lahko dogovorimo individualno.  Za več informacij pa pokličete 040 292 922 (Saša). Termin morate potrditi najmanj 5 dni pred predvidenim terminom zabave.

Naši animatorji vas že nestrpno pričakujejo in obljubljajo nepozabno športno zabavo!