O nas

Ustanovitev Športnega društva SU Novo mesto je odgovor na vse večje povpraševanje po športnih udejstvovanjih in zdravem načinu življenja vseh generacij. V vsakdanjem življenju smo vedno bolj zaposleni in prezaposleni s stvarmi, ki nam narekujejo ritem življenja, v katerem pa je nemalokrat premalo gibanja. Prav zato je vse večje povpraševanje po takšnih in drugačnih športnih šolah, ki otrokom in odraslim omogočajo gibanje in s tem njihov zdrav razvoj.

S svojimi storitvami bomo omogočili udeležencem, da na zdrav, igriv in športen način preživljajo svoj prosti čas v družbi namiznega tenisa. 

S tem pa jim dajemo možnost, da se v svoji mladosti razvijejo v celovite osebnosti, kakršne danes pričakuje naša družba.

Vse tiste, ki bodo imeli višje cilje v rezultatskem smislu, bomo primerno usmerili in jim omogočili vrhunske pogoje in strokovni kader za doseganje vrhunskih rezultatov domačih igralcev.

KDO je Športno društvo SU Novo mesto?

- Športno društvo SU Novo mesto je združenje namiznoteniških igralk in igralcev, športnic in športnikov, športnih delavcev in delavk ter ljubiteljev in ljubiteljic namiznega tenisa in športa nasploh. Športno društvo SU Novo mesto združuje, vključuje in povezuje člane z namenom izvajanja športnih dejavnosti kot zdravega načina življenja.

- Športno društvo SU Novo mesto je društvo, ki ima poudarek na svojem igralskem potencialu in na doma vzgojenih igralkah in igralcih.

- Športno društvo SU Novo mesto je društvo, v katerem se pod nadzorom naših trenerjev v raznih selekcijah, šoli namiznega tenisa in osnovnih šolah z namiznim tenisom aktivno ukvarja pveliko število otrok in odraslih.

- Športno društvo SU Novo mesto je društvo, ki za naše otroke skrbi izključno samo z izobraženim in strokovno usposobljenim kadrom, saj verjamemo, da celovita obravnava na podlagi znanja in izkušenj je temelj za delo z otroci.

- Športno društvo SU Novo mesto je društvo, ki ima zagotovljene izvrstne pogoje za delo, kot tudi za marketinško sodelovanje s poslovnimi partnerji.

Naše društvo odlikuje, poleg sodobne športne dvorane, tudi vrhunski strokovni kader pod vodstvom Uroša Slatinška. Uroš je diplomant Fakultete za šport s strokovnim izpitom na področju športa, predavatelj, mentor ineden najboljših igralcev namiznega tenisa v Sloveniji. Njegove desetletne izkušnje, strokovna podkovanost,igralske izkušnje ter pristen stik z igralkami in igralci so njegove odlike, ki zagotavljajo vrhunske pogoje za učenje in igranje namiznega tenisa.

 

Naše poslanstvo je predstaviti gibanje in šport kot vrednoto, ki je podlaga tudi za druge osebne dosežke.

Slika 4
ProgramCena
Krožek namiznega tenisabrezplačno
Gibalnica1x tedensko 20EUR
Šola namiznega tenisa4x tedensko 40EUR
Tekmovalci7x tedensko 45EUR
Rekreacija3x tedensko 30EUR