Moja zgodba

SEM UROŠ SLATINŠEK IN ŽIVIM S ŠPORTOM V SRCU

Moja zgodba in moje življenje je bilo vselej povezano s športom. Svoje življenje sem povsem posvetil športu in namiznem tenisu. Svojo športno kariero sem začel zelo zgodaj, v zgodnjem otroštvu, jo nadgradil do najprej profesionalne igralske kariere in reprezentance Slovenije ter nato tudi do profesionalne trenerske kariere. Sem večkratni državni prvak, športnik Novega mesta 2015 in sedemkratni najboljši igralec prve namiznoteniške lige.

Svojo ljubezen do športa sem nadgradil s študijem na Fakulteti za šport, ki sem ga dopolnil tudi s strokovnim izpitom s področja športa. Sem mož, oče dveh deklic, igralec in trener z več kot 20 letnimi izkušnjami, ki svoje znanje in izkušnje s uspešno prenaša na mlajši rod. Sem predsednik Združenja namizniteniških trenerjev Slovenije in član Strokovnega sveta Namiznoteniške zveze Slovenije.

Z ustanovitvijo Športnega društva SU Novo mesto smo začeli pisati novo poglavje, kjer bomo z ostalimi športnimi delavci šport v duhu prijateljstva postavili kot prioriteto. Verjamem v šport in vrednote, ki sem jih pridobil v življenju kot športnik in kot človek, zato bom vso svojo energijo vložil, da jih uresničim v našem Športnem društvu SU.

Veseli me, da smo se v Novem mestu in širše, uspeli pozicionirati kot športno društvo, ki z domačimi igralci in igralkami dosega vrhunske rezultate doma in v tujini in svoje znanje in izkušnje usmerja v načrtovano in sistematično delo z mladimi. Odlični rezultati v vseh kategorijah in količina igralk in igralcev pa dokazuje, da smo izbrali pravo pot. Prav ta iskrenost in srčnost pri delu, pa daje prave temelje za tako pomemben osebnosti razvoj mladih športnikov.

 

5T6C1584