Predstavitev

1medle-01

Roletarstvo MEDLE, proizvajalec rolet, žaluzij in ostalih senčil z dlgiletno tradicijo (od leta 1976).

Odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

ROLETARSTVO MEDLE

Strokovnjaki za senčenje!

Podbevškova ulica 31, 8000 Novo mesto

ss_preskar-01-01-01

Smo zasebni medicinski center specializiran za diagnostiko in zdravljenje očesnih obolenj ter operacije oči za kar smo tudi mednarodno akreditirani in ISO certificirani. Odlikujejo nas strokovnost, predanost bolnikom in sodobna tehnološka opremljenost. Zaradi koncesije Ministrstva za zdravje Republike Slovenije izvajamo preglede in operacije na kartico zdravstvenega zavarovanja in napotnico osebnega zdravnika, opravljamo pa tudi samoplačniške storitve. Nudimo celovito diagnostiko in oceno očesnega stanja ter medikamentozno in operativno zdravljenje. Intenzivno vlagamo tako v znanje kot v tehnologijo. S ciljem zadovoljstva naših pacientov smo vpeljali sistem vodenja kakovosti in decembra 2013 pridobili Certifikat ISO 9001.

Želimo, da kakovost na vseh področjih naše prakse tvori vaše zaupanje.

OČESNI CENTER PRESKAR

Kettejev drevored 32, 8000 Novo mesto

1sisko-01-01-01

Podjetje ŠIŠKO STEKLARSTVO d.o.o., s sedežem na Cikavi v Novem mestu, je družinsko podjetje z več kot 50-letno tradicijo. 4.000 m² poslovnih prostorov in moderna tehnologija omogočajo 21 zaposlenim, da dobro opravljajo svoje delo in nenehno osebno rastejo. Letno obdelajo približno 500 ton ravnega stekla, ki je vgrajeno na letališčih, v luksuznih ladjah, hotelih in trgovinah, v sakralnih objektih, individualnih hišah in v muzejskih vitrinah doma in po svetu. 

V podjetju uspešno sledijo svojemu poslanstvu in viziji. Nenehno posodabljajo proizvodnjo, izdelke nadgrajujejo z novimi trendi in dosežki v steklarski stroki. Čutijo se zavezani skrbi za okolje, zato imajo najsodobnejšo čistilno napravo za proizvodno odpadno vodo. Vseskozi so tudi družbeno odgovorni, tako namenjajo donatorska sredstva humanitarnim organizacijam, ljudem v stiski in raznim društvom  - kot je Športno društvo SU Novo mesto. 

Steklo je njihova nedokončana zgodba. Navdihuje jih s svojo čistostjo in neizčrpno možnostjo uporabnosti in oblikovanja. 

ŠIŠKO STEKLARSTVO d.o.o.

Podbevškova ulica 3 8000 Novo mesto, Slovenija

1vectum-01

Podjetje Vectum d.o.o. je na trgu že od leta 2008. Od samega začetka smo zanesljivo podjetje, ki prevoznikom omogoča varen, profesionalen in učinkovit transport tovora. Delujemo na področju EU in drugih evropskih držav kjer smo kot zanesljivo in učinkovito podjetje pridobili številne stalne stranke. Zaposlujemo izkušene upravljalce prevozov, ki govorijo Nemško, Angleško, Hrvaško in Srbsko.

S poenotenjem evropskega prostora in ekonomsko ter politično integracijo EU se promet znotraj EU povečuje. Prav tako je pretok blaga izven EU vse bolj kompleksen in zahteven saj ga omejujejo številni predpisi tudi politične in kulturne razlike kjer imamo kot slovensko podjetje veliko prednost saj prihajamo iz države, ki velja za gospodarsko najbolj napredno in je bila del velike širitve EU leta 2004. Kot slovensko podjetje imamo večji dostop do trgov na Balkanu predvsem na področju bivše Jugoslavije. Tako imamo poleg profesionalnosti, točnosti, zanesljivosti, zavarovanja tovora in odlične ekipe tudi prednost pri prevažanju in vzpostavljanju prevozov med cilji v državah članica EU in evropskih državah, ki še niso članice EU.

Osrečevanje strank je postala pri našem podjetju tradicija. Želimo si, da postanete del te tradicije tudi vi in se pridružite skupini zadovoljnih strank.

VECTUM D.O.O.

Vaš partner za logistiko

Kočevarjeva ul. 1,
8000 Novo mesto – Slovenija

kompas-01-01

Danes Kompas praznuje 68 let delovanja kot eno najpomembnejših potovalnih podjetij v Evropi in zagotovo prvi in edini ambasador Jadrana. S svojim širokim razponom visoko cenjenih potovalnih storitev povezuje celotni evropski trg, za kar skrbi podjetje s sedežem v Sloveniji in mreža Kompasovih uradov po vsej Evropi in ZDA.

Kompas je odlično podjetje z več kot šesto tisoč zadovoljnimi gosti, s številnimi zvestimi poslovnimi partnerji, zadovoljnimi zaposlenimi sodelavci ter številnimi priznanji in certifikati, ki dokazujejo našo uspešno poslovno pot.

Vrhunsko strokovno znanje in petinšestdeset let izkušenj ter tradicije nam omogočajo, da učinkovito organiziramo različna krožna potovanja, počitniške pakete ali poslovne storitve, tako v jadranski regiji kot v Evropi ali drugod po svetu.

KOMPAS D.D.

S KOMPASOM SE SVET VRTI V PRAVO SMER.

Dunajska 117 1000 Ljubljana

ss_s&t-01

Podjetje S&T Slovenija, Informacijske rešitve in storitve d.d., je že več kot 30 let eden vodilnih ponudnikov celovitih rešitev informacijskih tehnologij na slovenskem trgu. Ukvarjamo se z načrtovanjem, razvojem, namestitvijo, vzdrževanjem kompleksnih poslovnih in IT rešitev, ter izvajanjem upravljanih storitev IT (managed services). 

Svojim strankam nudimo zanesljive, prilagodljive, lažje dostopne in varne rešitve, s čimer jim omogočamo, uporabo inovativnih in prilagojenih IT rešitev, ki pozitivno vplivajo na učinkovitost poslovanja ter posledično na poslovne rezultate. V S&T Slovenija zaposlujemo več kot 200 vrhunskih strokovnjakov in smo prisotni na štirih lokacijah, sedež družbe je v Ljubljani, poslovne enote pa v Celju, Kranju in Mariboru.

s&t

Razvijamo naprednejšo družbo. Skupaj.

Leskoškova cesta 6,1000 Ljubljana