Mladinci osvojili 4. mesto na državnem ekipnem prvenstvu

V soboto, 10. in 11. februarja, je bilo na Ptuju, poleg Kurentovanja, organizirano tudi Finale državnega ekipnega prvenstva za mladince. Po uspešnem preboju skozi kvalifikacije, je ekipa ŠDSU prvi dan končala z dvema zmagamo in enim porazom in se uvrstili med 4 najboljše ekipe v državi.

Jožko Omerzel, Domen Zupančič, Vd Zabukovec in Mitja Omerzel so v nedeljo prikazali odlično igro in timski duh. Ekipe v skupini so bile izenačene in vsaka tekma je bila zelo napeta in nepredvidljiva. Na koncu je prvo mesto osvojil NTK Arrigoni, drugo mesto NTK Fužinar Interdiskont in tretje mesto NTS Mengeš. Ekipa ŠDSU je osvojila četrto mesto.

Trener Uroš Slatinšek je bil zadovoljen s prikazano igro in na koncu dejal:" Iz vsake zmage in iz vsakega poraza se nekaj naučimo. Takšne izkušnje nam dajo motivacijo za nadaljni trening in osebnostno rast. Šport ni samo tekmovanje, je način življenja in iz te izkušnje smo vsi nekaj odnesli. Tako v športu kot življenju. Ponosen sem na fante, na njihovo zagnanost, znanje in odnos, ki obetajo uspešno športno kariero. Gledamo samo naprej, proti novim zmagam."

dp ptuj

Comments are closed.