Zmagoslavno zaključili prvi del sezone

Prva ekipa Športnega društva SU Novo mesto je včeraj v gosteh odigrala zaostalo tekmo 7. kola 1. Slovenske namiznoteniške lige. Kemo iz Puconcev, ki je bila doslej še neporažena, so Novomeščani premagali s tesnim izidom 5:4 in potrdili vodstvo na prvenstveni lestvici.

Po sobotni zmagi nad aktualnimi državnimi prvaki, NTK Interdiskont Fužinar, so SU-jevci vedeli, da jih čaka še ena zahtevna tekma, preden se bodo odpravili na prvenstveni premor. V Puconcih je po izenačenih obračunih na koncu 5. točko v dvoboju z Luko Norčičem priigral Jožko Omerzel in postavil končni izid 5:4 za Novomeščane. »Šteje zmaga. Gremo optimistično v drugi del sezone,« po končanem prvem delu pravi Uroš Slatinšek.

Osem zmag in en poraz v prvoligaški druščini po prvem delu sezone je vsekakor odličen dosežek, ki vliva dodatno motivacijo za dobro delo na treningih ter vsekakor še naprej tudi za delo z mladimi. Redni del prvoligaškega državnega prvenstva se bo potem nadaljeval 22. januarja.

Spomnimo, v soboto, 18. decembra, bodo prizadevni člani ŠD SU znova tudi v vlogi organizatorjev. Na Livadi bodo pripravili Odprto prvenstvo Novega mesta, kjer bodo merili moči mladi namiznoteniški upi iz vse Slovenije.

lestica1.sntl-01

Comments are closed.