Zmagoslavje SU-jevcev za uvod v novo prvoligaško sezono, uspešni tudi v 3. SNTL

Članska ekipa ŠD SU, ki je v minuli sezoni osvojila naslov državnih podprvakov,  je v prvem krogu 1. SNTL za moške gostovala v Mengšu in slavila zmago brez izgubljenega niza. Zmaga s 5:0 je dober obet pred prvo domačo tekmo, ki sledi ta konec tedna. Uspešno pa so ligaško sezono začeli tudi mladi SU-jevci, ki igrajo v 3. SNTL.

Zmaga, a ne tako lahka kot kaže rezultat

Brata Jure in Uroš Slatinšek z dvema zmagama ter Jožko Omerzel z eno so z zmago v Mengšu samo potrdili, da SU-jevci upravičeno sodijo v najožji krog favoritov za naslov državnega prvaka. »Prva ligaška tekma po dolgem času je vedno svojevrstna. Čeprav smo slavili gladko s 5:0, pa sama igra ni bila tako sproščena,« priznava Uroš Slatinšek. Seveda se nadeja, da bo že v soboto, ko bodo igrali doma proti NTK Savinja, drugače.

Tesen poraz in zmaga za ekipo v 3. SNTL

Tesen poraz v Logatcu dopoldan in popoldanska zmaga v Škofji Loki v 3.SNTL, kjer so igrali Andraž Zupančič, Maj Murn in Mark Gazvoda, sta bila pričakovana rezultata. »Naši mladi fantje si bodo z igranjem v 3.ligi  nabrali veliko prepotrebnih kilometrov, da bodo lahko postali dobri igralci. In to je tudi cilj igranja v 3.ligi,« dodaja Slatinšek.

Trojni program sledi čez nekaj dni...

Prihodnji konec tedna bo ponovno pester, saj SU-jevce 16. oktobra v Športnem centru Livada čaka organizacija  državnega prvenstva v paranamiznem tenisu. Le-to bo potekalo od jutranjih pa vse do popoldanskih ur. V 3. SNTL bodo Novomeščani gostili Gorico in nato Letriko iz Vrtojbe, članska ekipa pa se bo v drugem kolu 1. SNTL pomerila z NTK Savinja. V nedeljo je na sporedu 1. odprto prvenstvo za mladinke in mladince.

Comments are closed.