Teden brez ligaških zmag

  1. krog 2. Slovenske namiznoteniške lige ni prinesel željenega rezultata za ŠDSU.

V torek, 5.3. smo gostovali pri NTK Muta, kjer smo s slabo igro vknjižili prvi poraz v sezoni. NTK Muta je bila tokrat boljša z izidom 5:1. Proti razpoloženim igralcem Mute, Bojanom Pavičem, Boštjanu Kraserju in letos tudi prvič Juretom Škurnikom, je za SUjevce edino točko dobil Jožko Omerzel.

V soboto smo še enkrat v istem tednu odpotovali na severovzhodni del Slovenije, k NTK Fužinar Interdiskont. Po slabem začetku, kjer je bil rezultat že 4:1 za domačine, je Domen Zupančič poskrbel za preobrat in premagal Aljaža Godca. Ta zagon sta nadaljevala tudi Jožko in Mitja Omerzel, ki sta dobila dvoboja proti Luki Brezniku in Aljažu Godcu. Pri rezultatu 4:4 pa nam je zmanjkalo malo sreče in tako so domači igralci NTK Fužinarja vknjižili zmago z rezultatom 5:4. SUjevci so po bolečem porazu na Muti, na Ravnah pokazali borbenost in pravi ekipni duh, pa tudi visoko stopnjo zrelosti. In prav zato si prav vsi zaslužijo vse čestitke.

Zadnji, deseti krog lige bo v soboto, 30. marca, in bo tokrat bodločal o direktnem potniku v 1. SNTL in drugouvrščenemu, ki se bo pomeril v kvalifikacijah s predzadnjo ekipo v 1. SNTL. Katera ekipa pa to bo, je pa še vprašljivo, saj je na dnu 1. SNTL trenutno velika gneča.

Vabimo vse navijače v soboto, 30.3. na Livado, kjer bomo naredili vse kar je v naši moči, da premagamo oba nasprotnika. Za nekaj sreče se bomo pa obrnili na tistega zgoraj.

30.3. - 10. krog - ŠDSU : NTK Vesna  ob 10.00 uri

30.3. - 10. krog - ŠDSU : NTK Križe  ob 13.00 uri

tekmovalni_namizni_tenis-01

Comments are closed.