Prvo regijsko tekmovanje pri nas doma

Ker dajemo velik pomen našim najmlašim članom, smo se odločili, da pod pokroviteljstvom MO Novo mesto,  doma organiziramo regijsko tekmovanje, kjer se bodo lahko spoznali s prvim pristopom na tekmovalni ravni. Tako jim omogočimo lažji prehod na tekmovanja na državnem nivoju.

Posebej smo ponosni, da je na tekmovanju sodelovalo kar 24 naših članov, največ od vseh klubov v širši regiji.

V Športnem centru Livada je sodelovalo več kot 200 udeležencev, od tega več kot 100 igralk in igralcev.

SUjevske barve smo uspešno zastopali tudi na podelitvenem odru, saj smo osvojili 4 zlate medalje in dve bronasti medalji.

V kategoriji 2-3 razred je Neža Gazvoda osvojila zlato medaljo, sestra Neja pa bronasto. V kategoriji 4-5 razred so nas pri fantih zastopali Leon Župevec, Maj Murn, Jaka Šterk, Marko Kapš in Tim Radovičevič. Prav vsi so pokazali napredek v igri in nasprotnikom v skupini pozvročili kar nekaj sivih las. Pri dekletih je svojo 5 zaporedno zmago na MRTNZ tekmovanjih osvojila Lana Slatinšek, ki je nasprotnicam oddala le 1 set. Pri fantih, 6-7 razred, smo prav tako imeli štiri predstavnike, Aleks Franko, Miha Jaklitch, Andraž Zupančič, Mark Gazvoda. Vsi so se odlično odrezali v skupinah, v glavni žreb pa je preboj uspel Andražu Zupančiču. V višji kategoriji, 8-9 razred, sta si Lenart Zabukovec in Erk Radovičevič z dobrimi tekmami v skupini, pridobivala potrebne izkušnje. Prav Lara Kump, ki zastopa lepši del naše ekipe. Največ udeležencev je nastopalo v kategoriji Dijakov, kjer smo bili tudi dobro zastopani. Zlato medaljo je osvojil Jožko Omerzel, bronasto pa Domen Zupančič. Med 12 najboljših se je uvrstil Aljaž Božič in Vid Zabukovec. Odlično igro in spodbudo svojim soigralkam in soigralkam pa so pokazali tudi Ti n Vranješ, Domen Rolih in Urban Avsec. Četrto zlato medaljo za SU je osvojil Mitja Omerzel.

Za organizacijo tekmovanja, katerega so vsi sodelujoči pohvalali, je potrebna poleg organizacijskega in tekmovalnega znanja in izkušenj predvsem prava EKIPA. Mi smo hvaležni, da jo imamo. Hvala vsem, ki ste pripomogli, da smo na najboljši način pokazali in dokazali, da še zmoremo prostovoljno v dobri družbi praviti vrhunsko delo v dobro športa in naših najmlajših.  Vsi naši igralci in igralke pa so spodbujali svoje soigralce in prijatelje in naredili prav posebno vzdušje. Res imamo vsi Šport v srcu.

Več kot odličen začetek nove sezone napoveduje uspešno sezono tako na športnem kot družbenem področju.

Oglejte si Galerijo slik.

MONM