Praznik namiznega tenisa ob zaključku Štukljevega leta

Praznik namiznega tenisa ob zaključku Štukljevega leta

Športne dogodke v okviru Štukljevega leta je Športno društvo SU pod pokroviteljstvom MO Novo mesto obogatilo z organizacijo regijskega tekmovanja v namiznem tenisu.

Več kot 140 nadobudni mladih igralk in igralcev, katere je spremljalo več kot 100 trenerjev, staršev in spremljevalcev, izvrstne tekme, tekmovalni duh in velik obisk je v Športnem centru Livada ustvarilo pravi praznik namiznega tenisa. Po več kot 250 odigranih dvobojih so najboljši v 11 kategorijah osvojili zaslužene medalje in praktične nagrade.

Odlično delo Športnega društva SU, kjer različne športne vadbe obiskuje več kot 150 otrok je botrovalo tudi uspehom mladih Sujevcev. Svoje predstavnike so imeli skoraj v vseh kategorijah in osvojili kar 8 medalj. Med najmlajšimi predstavniki sta bili Ana Tomec in Karin Slatinšek, ki sta osvojili bronasto medaljo. Dvojčici Neja in Neža Gazvoda sta obe stali na stopničkah, Neža na najvišji z zlato medaljo in Neja na tretji z bronasto. Vztrajnost in delavnost Luke Vujasina je bila poplačano s prvo medaljo, ki je bila bronastega sijaja. Največji napredek so pokazali igralci 6.-7. razred, kjer so se med osem najboljših uvrstili trije Sujevci,  srebrno medaljo pa je osvojil Andraž Zupančič. Lana Slatinšek, ki obiskuje 5. razred je nastopila v kategoriji 6.-7. razred in osvojila drugo mesto. Zbir medalj je dopolnil Domen Zupančič, ki je med dijaki osvojil zlato medaljo.

»Veseli me, da lahko s takšnimi dogodki omogočimo našim igralkam in igralcem nastop pred domačim občinstvom ter vsem obiskovalcem pokažemo, da je Novo mesto športno mesto. Znova potrjujemo, da smo odlični organizatorji, ki vrhunsko organizira tako tekmovalni kot družabni del tekmovanj. Zahvala za to gre predvsem našim zvestim SUjevcem, ki svoje delo opravijo prostovoljno in z nasmehom na obrazu. Ponosni smo na to, da imamo svoj organizacijski, sodniški in vodstveni kader, ki živi kot ena velika družina, s športom v srcu. Hvala vsem za pomoč in čestitke vsem nastopajočim« je povedala predsednica Športnega društva SU, Sajda Slatinšek.

Ker se šport in zabava v Športnem društvu SU tesno prepletata, bodo v četrtek, 20. decembra organizirali Božično novoletno druženje. Za nepozabno zabavo bo poskrbela Maja Kokol, ne bo pa manjkalo tudi različnih iger za male in velike, namiznoteniškega turnirja naključnih dvojic, predvsem pa druženja, smeha in zabave.

»V našem društvu se namreč radi družimo in našo ljubezen do športa delimo naprej,« še dodajajo SU-jevci, ki tudi vam želijo prijeten preostanek veselega decembra in vse dobro v letu 2019.  

Slika 2

Comments are closed.