Namiznoteniški igralci ŠDSU v kvalifikacije za 1. Slovensko namiznoteniško ligo

Za prvo mesto je v 2. Slovenski namiznoteniški ligi je po enakem številu točk odločal medsebojni rezultat najboljših ekip. Športnega društva SU in NTK Muta. Z eno manj dobljeno tekmo v gosteh, je ekipa Športnega društva SU osvojila odlično drugo mesto.

Mlada ekipa, ki ima v povprečju le 18 let in je sestavljena izključno iz naših domačih igralcev, se bo tako za uvrstitev v najvišjo ligo pomerila v kvalifikacijskih tekmah.

Jožko Omerzel, Domen Zupančič, Mitja Omerzel in Vid Zabukovec bodo pod vodstvom trenerja Uroša Slatinška prvo tekmo odigrali proti NTD Kajuh Slovan v gosteh, v četrtek, 11.4.2019 ob 18.00 uri na Kodeljevem v Ljubljani.

Druga tekma bo v soboto, 13.4. ob 10 uri v ŠC Livada - NTC SU.

Morebitna tekma bo tudi doma in sicer 17.4.2018.

Zmagovalec dveh dvobojev bo naslednje leto igral v 1. Slovenski namiznoteniški ligi.

»Glede na mlado in neizkušeno ekipo smo si na začetku sezone zadali cilj uvrstitev med 5 najboljših ekip v 2. SNTL, zato smo končnega rezultata resnično veseli. Ponosen sem na fante, ki so dokazali, da se s trdim delom da premagati marsikatero napoved ali statistiko. Zavedamo se, da bo vsaka posamezna zmaga uspeh proti izkušeni in uveljavljeni ekipi, vendar hkrati verjamemo, da tudi David lahko premaga Goljata. Podpora vsakega navijača pa bo vsekakor neprecenljiva.,« je povedal Uroš Slatinšek.

Comments are closed.