NA OBEH MEDNARODNIH TEKMOVANJIH VEČ KOT USPEŠNI

Prejšnji vikend smo sodelovali kar na dveh mednarodnih tekmovanjih. V Varaždinu je potekal 13. Memorijal Mirka Abramoviča, katerega se je udeležilo več kot 43o igralcev. Udeležili smo se ga tako v posamezni kot ekipni konkurenci, kjer smo sodelovali tudi z ostalimi slovenskimi klubi.

Tekmovanje je bilo naporno, tako s tekmovalnega kot organizacijskega vidika, vendar so trener Uroš Slatinšek, Branko Zupančič in Igor Rolih,  kljub utrujenosti, uspeli  domov pripeljati dve zlati medalji in en kup dobrih rezultatov.  V ekipnem delu sta  Mitja Omerzel  in Lana Slatinšek, ki je prvič nastopila na mednarodnem tekmovanju, domov prinesla zlato medaljo. Svoje znanje in izkušnje so na tekmovanju pridobivali tudi Jožko Omerzel, Domen Zupančič, Andraž Zupančič.

V nedeljo smo pisali zgodovino. Na mednarodnem tekmovanju, Memorialnem turnirju Franca Usenika - Frica za Pokal Alpe Adria,  v Ljubljani sta oče in hči zmagala v najstarešji in najmlaši kategoriji. Uroš Slatinšek je slavil med člani, Lana Slatinšek pa v kategoriji U 10 . V člasnki kategoriji sta, kljub mladosti, izkušnje nabirala brata Omerzel.

Uroš Slatinšek je povedal, da je bil z vsemi igralci in igralko izjemno zadovoljen. Veseli ga, da napredujejo in presegajo pričakovanja ter se razvijajo v celovite osebnosti s športom v srcu.

Veseli smo vseh medalj, nagrad, dobrih rezultatov in novih izkušenj, še najbolj pa odlične športne družbe in motivacije za nadaljne ure treninga v našem Namiznoteniškem centru SU.

Rezultati 13. Memorijal Mirka Abramoviča

Rezultati 2. OT Alpe Adria - Memorijal Franca Usenika - Frica

result4

result2

Comments are closed.