Jožko Omerzel odličen drugi na 2. OT RS v Cirkovcih

Teden smo Sujevci zaključili z 2. Odprtim prvenstvom Republike Slovenije, ki je potekalo v organizaciji NTK Kidričevo. V najmlajši kategoriji so nastopili Andraž Zupančič ter novinca na tekmovanjih državnega nivoja, mlada in nadobudna, Mark Gazvoda in Maj Murn. Andražu je zmanjkalo le par točk za uvrstitev med najboljših 8. Maj in Mark, ki sta bila med najmlašimi nastopajočimi, saj sta bila tudi do 4 leta mlajša od tekmecev, sta odlično opravila s krstnim nastopom na državnem nivoju. Maj je v skupini nabiral izkušnje, Mark pa se je uvrstil med 16 najboljših.

Odlično igro so prikazali tudi trije igralci, ki so nastopili v kategoriji U 21. Domen Zupančič, ki je na zadnji ligaški tekmi, odigral ključno tekmo za zmago SUjevcev, je obstal v skupini, vendar pokazal odlično igro in borbenost. Mitja Omerzel, ki je še kadet in je nastopil dve kategoriji višje, je z uvrstitvijo med 16 najboljših ponovno dokazal, da se uvršča med najperspektivnejše igralce v Sloveniji. Največje presenečenje pa je pripravil Jožko Omerzel, ki se je uvrstil v finale in osvojil končno srebrno medaljo. Peter Hribar je bil (zaenkrat) močnejši.

Uroš Slatinšek, pa ponovno dokazuje, da se z delom in pravilnim pristopom daleč pride. Čestitke tudi vodji delegacije, Branetu Zupančiču, ki nas vedno varno pripelje na cilj.

27479830_10213443266428993_1763001_o