IZJAVE PO KONČANI SEZONI 2020-2021

LANA SLATINŠEK:  “Ta sezona je bila čudna in nepredvidljiva, saj smo s tekmovanji začeli šele na proti koncu sezone, Najbolj pa si jo bom zapomnila po kadetskem ekipnem tekmovanju, saj smo punce osvojile 2. mesto, česar si na začetku leta nismo niti predstavljale.”

NEŽA GAZVODA: “Sezona je bila zelo zanimiva in posebna. Najbolj si bom zapomnila, da sem postala vice državna prvakinja, drugo mesto smo punce osvojile tudi ekipno. Ni pa mi bilo všeč, da v dvorani nismo mogli preživeti več časa, četudi mi je včasih pasalo, da sem kakšen dan ostala doma in si odpočila.”

NEJA GAZVODA: “Letošnje leto je bilo malce drugačno. Kljub temu sem bila vesela, da sem lahko trenirala in se udeležila tekmovanj, pa čeprav smo morali nositi maske in se pripravljati doma.”

UROŠ SLATINŠEK: “Minula sezona je bila za ŠD SU iz več vidikov sezona presežkov. Osvojili smo medalje v vseh kategorijah pri mlajših selekcijah, za piko na i pa še naslov članski podprvakov s prvo ekipo. To je več, ko smo se nadejali v začetku sezone. Ta je bila sicer kratka, a zelo naporna, saj so se vsa državna prvenstva odigrala v roku meseca in pol.”

JOŽKO OMERZEL: “Ta sezona je bila “čudna” sezona, ampak na koncu lahko rečem, da sem vesel, kako se je iztekla. Posamezno sicer nisem izpolnil svojih ciljev, saj na državnem prvenstvu U21 nisem osvojil medalje, a sva z Mitjo osvojila 2. mesto v dvojicah, kar tudi ni slab rezultat. Ekipno pa sem zelo vessel, da nam je uspelo osvojiti drugo mesto v 1. SNTL. Sicer smo bili vsi v ekipi po porazu v finalu razočarani nad drugim mestom, ampak na koncu je treba priznati, da je drugo mesto super uvrstitev. V novi sezoni ne ciljamo drugam kot pa na prvo.”

MARK GAZVODA: “Sezona 2020-21 mi je bila posebna tako v rezultatih kot ob korona ukrepih. Posebej vseč mi je bilo, da sem na teh par tekmah, ki so bile, dosegel boljše rezultate kot ponavadi, bile pa so tudi slabe stvari, kot npr. to, da je bilo zelo malo tekem, obvezno nošenje mask in pa nismo mogli trenirati na začetku sezone zaradi ukrepov. Poseben občutek je bil na ekipnem kadetskem prvenstu, kjer smo dosegli 2.mesto. Posebno pa je zato, ker smo ga dosegli kot ekipa. Nasploh so mi bila tekmovanja všeč, upam pa, da se taka sezona glede na ukrepe ne ponovi.”

MAJ MURN: “Ta sezona ni bila ravno najboljša zaradi korone, ker smo imeli manj tekem. Pravzaprav, samo državna prvenstva . Vesel sem, da smo postali podprvaki pri kadetih in da smo bili na zmagovalni stopnički tudi v dvojicah.”

ANDRAŽ ZUPANČIČ: “Letošnja sezona je bila zelo kratka, a smo kljub temu dosegli veliko dobrih rezultatov. Na državnih tekmovanjih smo pokazali odlično igro in borbo. Sezono pa  smo uspešno zaključili z drugim mestom na ekipnem državnem tekmovanju. Sedaj že komaj čakamo pričetek nove sezone.”

Comments are closed.