Dve medalji na 1. TOP turnirju, aktivni tudi rekreativci

Članska ekipa ŠD SU ta konec tedna zaradi karantene igralca nasprotne ekipe ni mogla odigrati obračuna v 1. SNTL, so pa zato tekmovali mlajši igralci in igralke, pa tudi rekreativci.

V soboto je druga ekipa, ki tekmuje v 3. SNTL, gostovala v Kranju in eno tekmo zmagala s 5:0, drugo pa tesno izgubila s 4:5. V nedeljo pa so mladi SU-jevci tekmovali na 1. TOP turnirju za kadete in kadetinje. Gre za tekmovanje, kjer je v treh kakovostnih skupinah po osem igralcev, ki se pomerijo vsak z vsakim v svoji kakovostni skupini. Lana Slatinšek , ki je sicer še mlajša kadetinja, se je domov vrnila z zlato kolajno, s tem pa je le še potrdila, zakaj je tudi na kadetski lestvici trenutno vodilna. Maj Murn pa je na turnirju v Puconcih osvojil bronasto medaljo. Odlično delo je v Puconcih opravila spremljevalna ekipa – Uroš Slatinšek, Jure Murn in Aleš Gazvoda.

Rekreativci v Metliki

So pa bili ta konec tedna aktivni tudi rekreativni igralci ŠD SU. Pavo in Patrik Blaževič, Jure Gruden in Timotej Fink so se namreč udeležili rekreativnega turnirja, ki so ga pripravili prizadevni člani NTK Metlika. Novomeščani so segli do polfinala in nabrali pomembne izkušnje za Dolenjsko rekreativno namiznoteniško ligo, ki se bo začela ta teden in jo ŠD SU organizira v sodelovanju z Zavodom Novo mesto.

Najava tekme 1. SNTL

Prva ekipa ŠD SU bo tekmo 8. kola 1. SNTL odigrala danes ob 18. uri na Muti. Držimo pesti za novo zmago ŠD SU!

Comments are closed.